Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnors gnistrande....




dina ögon säger mig mer än ord


du är vid min sida inget är förlorat


din hand sluter sig runt min


vindarna vänder


månen viskar i sorlet av stjärnors gnistrande


löften kastas ut över himlens prakt



allt är er givet





vi hör samman








Fri vers av sunnanvind
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-30 00:12



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
ja! vacker kärlekens poesi var ordet! och du gör det fenomenalt.. tack det var vindens melodi det..
2007-10-03

  Lejonhjärtas poesi
Underbart är stjärnors gnistrande på kärlekens himmel!
2007-10-02

  Thommy
Gnistrande vackert.
2007-10-01

  issac.a.m
Vackra känslor i ord..Vackert
2007-09-30

    JJ VIP
Vackert! Särskilt \"vindarna vänder\" är en oerhört talande rad!
Må den vändningen bestå! Mvh. JJ.
2007-09-30

  Söder
Vackert! Gillar raden \"månen viskar i sorlet av stjärnors gnistrande\"
2007-09-30

    Lindizz
mycket vackra rader med varmaste kärleken. härligt!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind