Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftande du

Läpparnas linje
lovar mjukvarm
väta

hjärtats röst
under bröstvårtors
styva sälta

doftande mjuk
underarmshud

klarblå ögon
sommarskyar
att vila i

kraftfulla
varma händer
om rör

bilden av dig
det första
året

doftande vackra du
vart tog du vägen

07.09.29




Fri vers av Lena Renman
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-30 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med alla sinnen minns du det fina och med vackra ord beskriver du det...
2007-10-03

  KeL
Vackert om saknaden av det som var. \"bilden av dig det första året\" Ja,vem har inte varit där? Stående med frågan ..vad hände? Vart tog det varma mjuka underbara som fanns vägen? Frågan är, var det han som förändrades eller bilden av honom? Det här Lena är tankar,ord som berör!Bra! Bokmärker!
2007-10-02

  stella
Man svävar iväg med dig!
2007-10-01

  katt.inc
Längtan och saknad i en mycket vacker dikt.
2007-10-01

    Maria Malm
Fina rader om saknad.
2007-09-30

  Maria Zena Viklund
slutade dofta? kanske, mycket vacker text, berörs smärta o sorg.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman