Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar i ett sviket hjärta

 

Jag minns det som igår ,du kom med vinden i ditt honungsgula hår

med glädjen i din havsblå blick och kärleken din gloria

 jag minns det som igår ,du kom med solen i ditt hjärtas rum

du fick det enklaste att lysa ,du fick den frusnaste att värmas

av din inre lycka

Du hade fått en korg med rosor ,en korg av kärlekens blodröda blomma

en dikt om kärleken i handen ,

du hade mött din stora lycka ,den finaste som du kan få

det var så du trodde då

men tiden skulle visa att löftena var tomma liksom luften i en bubbla

att orden var likt luft försvinnande

någon krossade ditt inre fönster ,någon gav ditt hjärta törnen

fick dina ögon fyllda havet med tårar

Din kärlek var så ren och äkta ,någon grumlade din kärlek

någon rev din glädjes hus

du trodde på de falska orden ,du föll för spelet , men det var en roll din älskade spelade ,det var en fasad som dolde sanningen

jag minns den dagen allting föll i bitar

dina drömmar krossades likt glasflaskan mot betong

du grät i mina armar och jag lovade att aldrig någonsin gå

dina havsblåa ögon var sorgsna ,någon hade stulit din glädje

någon hade tagit dina känslor och förstört dem

det tog tid att läka ,tid att våga älska mer

men glömma kan du aldrig ,hur ont det gjorde i din själ

nej glömma kan du aldrig ,såren svider ännu ,fast mindre än just då




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 765 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~