Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fråga mig inte vart detta kom ifrån :)


Vi sitter i samma växthus

 

en dag, snart

vi kommer flyta på flaken

likt utdöende isbjörnar

som av överlevnads kamp

drunknar redan idag

 

på avstånd

vi kommer se varandra tyna

bort bland glaciär och svidande ånger

av förtvivlans dödliga törst

vi sväljer smält is med varma tårar

 

stormande hav i passionerade samlag

vindens lungor rasar i våra hus

lavan kräks ur kärnans inre vrål

 

vi tar våra enfaldiga liv

 

vi sakta dödar vår älskade




Fri vers av LadyFool
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 00:09



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fråga mig jag vet!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool