Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikten handlar om att våga visa sitt riktiga jag

alltså används nakenheten som en liknelse i dikten




När en kvinna badar naken

Du frågade ,säg varför badar hon naken under stjärnornas skimmer

varför möter hon månen så?

varför dansar hon med nattens timmar iförd endast månens ljus

varför liknar hon ett skogsrå från en saga där hon ler

jo för hon vill veta om du älskar henne

hon vill veta att du ser henne som hon är ,hennes äkta jag

hon vill veta om du ser hennes magiska sidor

Du frågade varför dansar hon i gräsets dagg med endast leendet

som klädnad  ,varför vill hon vara liksom en älva i nattens sken

jo  hon vill se din sanna syn

hon vill möta din ärlighet ,därför visar hon sig för dig

ser du den då?

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 549 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~