Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ensamma rum finner vi varandra

I tomma rum

i stumma rum ,där väggarna har slutit en förbund med tystnaden

där finner vi varandra

I nakna rum ,i kalla rum ,där kärleken sällan finns

i rum där fönstren sällan öppnats

där finner vi varandra

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~