Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska ge dig ett fönster mot gården

Jag ska ge dig ett fönster mot gården ,så du kan se dina minnen från förr

jag ska ge dig ett fönster mot kärlekens öga ,så att du kan väcka ditt inre igen

jag  ger dig den styrka du glömt att du ägde

jag  öppnar dina ögon än en gång

du är för mig lik fjärilen ,stark trots sin skörhet

du är för mig likt vinden ,stark och smekande mot huden

jag ska ge dig ett fönster mot verkligheten

så du kan möta den en liten stund och drömma om dina minnen från förr

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 694 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~