Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De smärtar mest

Det är de glömda tårarna som smärtar själen mest

de tårarna man inte ville gråta

det är de orden man ville skrika ut men inte lät sig skrika

det är de ord som skulle ut

vi ville glömma det ett tag men vi stängde dörren till vårt hjärta

och tårarna blev kvar

Det är de glömda tårarna som smärtar själen mest

de tårarna man inte ville gråta

dom ska ut

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~