Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbilder

Hon speglade sitt ansikte i havets ansikte

hon log mot natten

hon viskade sin hemlighet till vindarna

nu bär de den försiktigt som man bär ett nyfött barn

bräcklig liksom fjärilsvingar är hemlighetens ord

burna med kärlekens händer

alltid ,alltid ,alltid




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~