Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This flower

\"\"
This flower was made for you
this flower was my gift to you
this love was mine for you
this road is your road to me
my hope is us be friends forever






Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 01:24



Bookmark and Share


  Ken-ett
Vet knappt vad jag skall säga.
Bara applåderar- vilken underbar bok.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~