Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sömnen träder in

 

 

en vals vid midnattstimmens klockslag

låt aldrig vinden slita mig ur din famn

du stillar min själ i fruktsamma andetag

förvandlar mig till månskenets enda fjäril

 

om natten jag slår ut mina rena vingar 

för dig blottas sårbarhetens sköra trådar

så omslut mig älskade

trygga mig nu i dina lugna händer

 

du och jag älskade 

vi längtar med oändliga tankar

du och jag, om nätterna..




Fri vers av LadyFool
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 01:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackra ..härliga rader
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool