Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en liten repris


Sällsynt-limerick

 

En frejdig fiskare från Flen

bringade en sällsynt gen

när han så morsk

satte på en torsk

o det blev en strömming på ben

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 538 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-30 09:33



Bookmark and Share


    Noomi
hihi... helt underbar..
2008-05-05

  Yvonne
Då får man ett gott skratt igen! Undrar hur en strömming på ben ser ut.
2007-10-01

  Catrin
Helt ljuvlig!!! tack för skrattet.
2007-10-01

  Daniel_78 VIP
rolig slutklämm där :)

jag utalar morsk med o dock,
men sen har jag ingen karlstaddialekt ;)
2007-09-30

  Markattan
Ljuvligt limerickat, Bodil! ;o)
2007-09-30

  Patrick K
hahaha dina limerickar är oslagbara!
2007-09-30

  Myy VIP
Underbar att läsa till morgonkaffet. Jag bara älskar dina limerikar. Snälla gör en bok av dom! Så man kan sitta och gotta sig hela tiden!!
2007-09-30

  Madjori
Go`morron...Hi hi hi ....tack för denna kuliga dikt...Gillar :-)
2007-09-30

  devilsangel
Hehe! Ljuvlig start på morgonen...
2007-09-30

    Maria Malm
Å, kära nån..och jag som älskar strömming..
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg