Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två mycket nära vänner jag känner....


Herr Poet och Fru Haiku

Herr Poet och Fru Haiku dansar i natten,
virvlandes under månens sken,
men vem för och vem följer?

Herr Poet och Fru Haiku dansar i natten,
en farlig dans på liv och död,
vem vågar visa mest?

Herr Poet och Fru Haiku dansar i natten,
två sagoväsen till älvors musik,
är denna saga sann?

Herr Poet och Fru Haiku dansar i natten,
virvlandes under månens sken,
under månens sken.




Fri vers av Josef Winroth
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-22 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kanske är partisk, men jag älskar den.
2005-04-24

  swimsus@gmail.com
känns som en lite udda saga med midnatts belysning. kul att känna såna vänner!
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth