Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vind

om jag inte
kan få
lite medvind

ge mig
åtminstone
en vind
att vända
kappan efter




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-04-22 13:14



Bookmark and Share


    carimba
Underbar... hellre en frisk fläkt att anpassa sig efter, stiltje är inget vidare tillstånd
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP