Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vi måste

Vi måste bli
skickligare

i konsten
att leva




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-04-22 13:19



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Håller med till hundra %, inte bara att, utan hur !
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP