Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är svårt att älska i tysthet, en dag ska jag skrika för hela världen vem VI är... 


PAUS

 

 

alla sekunder vi förlorat av oss

förvisade bland rymdskrot och mörker

vi kan aldrig ta dem i vår hand igen

tiden då vi borde varit i varandras munnar

 

vi kan aldrig få tillbaka stunden som förflutit

den vita sanden har runnit ur ett sprucket timglas

 

vi kan bara leva på känslans bittersöta smak
föreställningar om vad vi hade sagt, hade gjort

hur vi hade värmt varandras trötta kroppar

jag hade burit dina osynliga bördor

 

vi kan aldrig få tillbaka tiden

 

till vilken nytta, till vilken sorg

lever vi i tanken om varandra

 

det förflutnas önskan

att en dag få andas gemensamt




Fri vers av LadyFool
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 15:00



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! stark och en skön dikt som satte sig i min själs ögonlock.. tack för läsning!.. kram och applåder
2007-10-04

    J.Brodin
\"vi kan aldrig få tillbaka tiden\"\"

nejaldrig går det nej. satan jag mår inte bra när jag läser det därt.

jag är inte helt nykter idag, jag tror jag inte ska kriva mer nu
men, bra text. Jag mår sämre nu, det är bra betyg.
2007-10-02

  issac.a.m
Tack för underbar dikt...
2007-10-01

  Helena
Fint skrivet. Det är viktigt att ta vara på tiden.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool