Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck...


Vi träffas och vi skiljs

En regnig dag för länge sedan
så stod vi där
på gatan mitt i stan

Vi tog farväl
av tid som varit
och också från varann

\"Någon annan dag
så ses väl vi igen?\"
sa vi till varandra

\"Kanske här vi är
kanske någon annanstans
eller kanske inte alls.\"

Och vi vände oss och gick
mot den nya väg
vi valt att gå.

Så är det här i livet
Vi träffas och vi skiljs
och lika ont så gör det
varje gång vi går

men det sker ändå.




Fri vers av Dionysius
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius