Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varfär just du?

Det gör ont i mitt hjärta,
jag tror jag håller på att förlora en vän...
Varför just du av alla?




Fri vers av vinternatten
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-09-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten