Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ni ser med blotta ögat

Alla tankar
som en ständig huvudvärk
Det styckar mig inifrån

men det är inget ni kan se med blotta ögat

Den person som lyckas läsa
de tankar jag har
kommer inse att under skalet
finns en liten enhet, en jag

så svag men ändå så stark

Ingen vet om
det allra tyngsta av tankar..

tankar som får mig att
skrika till sömns

tankar som får mig att
känna mig oärlig

Allt jag vill är att
dölja..

dölja mitt inre för att
inte gå miste om lyckan




Fri vers av caraa
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 22:11



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Riktigt bra!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa