Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inferno


Varmt, det brinner sakta
men röken väller in fortare
Som en hord mustanger
svarta som natten
De springer åt fel håll

Jag kan inte fokusera
Känns som om jag står
i en monsun
Vatten som hälls från himlen
varmt som en vas med tusenskönor
som stått i solen för länge
Vissna blommor,
vita, och ljummet vatten.

Bruna fåglar flyger
över orangea brinnande fält
De störtdyker och skriker
och världen rör sig fortare
Himmel och hav,
regn och brinnande kvistar,
i en enda röra

Det enda jag förstår
är att detta måste vara
ett väldigt förvirrat inferno




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-04-22 17:22



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Väldigt bra skrivet. Den satte sig...
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain