Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kukhuset

vi bodde i kukhuset
det var rakt
ganska mycket längre än det var brett och
vi kallade det kukhuset.
jag älskade att bo där,
det var trygghetens borg.
våra grannar var alla över 60.

vi brukade sitta i kukköket.
vi kallade det för kukköket
för vi fann det underhållande
att ordet innehåller
så många k.
vi brukade sitta i kukköket
och umgås.

vi förbrukade batterier
i vårt kukhus, i vår kuklägenhet.
vi kallade den för kuklägenhet
för våra vibratorer
slukade batterier
där inne.

vi delade en kuk på två där.
det var du och
det var jag.
vi tyckte manligheten var
löjligt skrattretande
därför kallade vi allt för
kuk.




Fri vers av bedragare
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bedragare