Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten höstserie del 2 :)


Lövvärk 2

Det var sommar, och nu plötsligt fryser jag
Allt gick så fort
    över en natt näst inpå

Den eviga sommaren, som var så kort när den kom
blir nu till en saga
    ty den gick sin väg igår

Nu är ljuset vitt och tunt
    och luften fylld till brädden med avslut
Ensam och spänd går jag genom höstens port
    och i min själ har jag växtvärk




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 09:10



Bookmark and Share


  Agnes
aj... kölden kom plötsligt tycks det för diktjaget. Fin liknelse, väl beprövat tema, men ändå i uppfriskande version.
2007-10-12

  AneLa
ja, sommar och höst .. båda vackra i sig :) sommaren den lyckliga och vilda, hösten den mogna och lugna ^^
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken