Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjäl



Inte ens hundra atlanter

kan skilja oss åt...

ej heller

hundra solsystem



Besläktade själar

i en kosmisk ringdans

Våra tankar knyter oss samman

och våra drömmar vävs ihop och blir till ett

i samma skimrande väv

Våra synkroniserade andetag

besjälar oss

till en enda själ



Vi är ett

- för alltid....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 15:24



Bookmark and Share


  Yvonne
Vackert och fantasifullt skrivet.
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis