Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogens och älvarnas blues

öde byar i grått
sista tåget har gått
vem ska minnas
hur vi levde en gång
vem ska sjunga
skogens och älvarnas sång

min barndoms somrar var här
bland skogens blommor och bär
stilla sjöar
där vi metade en stund
ljusa nätter
man fick inte en blund

vinternatten är sträng
tjäle i åker och äng
bäcken ångar
i sin isiga däld
kom och värm dig
lägg mera ved på vår eld

timmerbilarna far
skogen står glesnande kvar
vattenkraften
söderut far sin kos
vem ska sjunga
skogens och älvarnas blues




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-04-22 22:14



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
vacker och målande text...som John Bauers tavlor...tänkte på dom när jag läste denna...vackert!!!!
2005-04-22

  madinsane
du rimmar som en gud.. så är det. så otvunget.
2005-04-22

    Richard
Du gör det bra tycker jag!
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP