Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden och timglaset



Tiden är inte kronologisk

ingen exakt vetenskap

allt sker här och nu

du lever

kanske gör du något annat i en annan tid

likt en tidsresenär

tanken svindlar

tid kan man inte ta på

tid kan man inte se

men ändå finns den här alltid och mäter

ut ditt liv

i ditt sandfyllda timglas

som aldrig slutar rinna

förräns det blir alldeles tomt....






Fri vers av Aurora Borealis
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 19:45



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Jag gillar den svindlande tanken på att vi lever på fler ställen samtidigt. \"förräns det blir alldeles tomt....\" Jag skulle vilja säga förrän det känns alldeles tomt.....för vad vet vi om hur det blir ;)
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis