Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkmånaden när vi båda föddes en gång kommer med språng




Mer skulle det inte bli

Gropgrävd
doppad och urholkad
på slak lina
medan dimmorna samlas
förande allt vidare

dessa andetag på nytt
som tårar eller hjärteblod
fallande från mina ögon

hört om vårt sönderfall
runt komposterbar
mellanmjölk

drifter
brister

lämnandet och skrämmandet
föll från dina fingertoppar
skapade håligheter inuti
mer skulle det inte
bli


07.10.04/

Skriven den fjärde dagen den tionde månaden
av det trettonde året efter det att vi blev till...




Fri vers av Lena Renman
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 10:57



Bookmark and Share


  devilsangel
Min tolkning är födelsen av en stor kärlek...när du och han blev ni..men jag kan ha fel förstås...smärtsamt var det iallafall
2007-10-24

    ej medlem längre
Du fyller år snart? Eller har redan gjort det?
Vemodigt tillbakablickande dikt.
Sorgsamam minnen inför sin födelsedag...
Kram
2007-10-24

  katt.inc
Vemodigt, sorgesamt minne som kommer tillbaka och framkallar jobbiga känslor. Vackert förmedlat.
2007-10-23

  Lena Renman
Liten text längtar efter en kommentar.. är det nån där, som du har?
lena
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman