Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

målet

Vägen är målet

och hamnar man
i diket

så ligger diket
också på vägen




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-04-22 23:59



Bookmark and Share


  Myself
så talar en som sett hur det är låter det som.kloka ord.
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP