Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min smak på tjejer!!!


Min smak på tjejer är komplicerad..
Min typ av tjejer är unik...
Jag är inte evighetens man
Jag är godast nu,,,för en stund
Men om du söker drömprinsen och evighetens slav
Så dröm vidare,,,

Gillar du eldens hetta, och galenskapen
Jag är inte tam
Jag e rebell,mitt ödes rebell
Jag är den som älskar så våldsamt
och mitt hjärtas eld är en låga som kan bränna den
naiva.
Vill du ha ett nytt datum för din födelse
Och staty av din byst,,
Så ta din chans
och utnyttja den.

Min kärlek är som en virvel
Och resa mot strömmen
Och farofylld
Och hos mig kan bara skönheten överleva
Och bara den orädde, kan dansa med mig under månen
Och upptäcka vår storslagenhet….
Min smak är mode…
Och den som följer modet,,är kräsen
Och med all rätt,,,,
Varför lukta på död köttbit,,när rosen är väldoftande
Och varför sjunga om sorgen,,när hjärtat vill höra på de älskade

Så varför ska jag älska en vacker kvinna ,
när min älskade är vackrast av alla,,,,varför?




Fri vers av Amoreboy
Läst 588 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-01 23:39



Bookmark and Share


  Tini Tut
He he härligt.
2007-10-25

  Havsjungfrun
wow!..hehe..ajajaj..=)
2007-10-09

    Silverbjer
\"Men om du söker drömprinsen och evighetens slav
Så dröm vidare..\" Du får mig att le. Tack!

Älskar raderna: \"
Gillar du eldens hetta, och galenskapen
Jag är inte tam
Jag e rebell,mitt ödes rebell
Jag är den som älskar så våldsamt
och mitt hjärtas eld är en låga som kan bränna den
naiva.\"

Vill du ha ett nytt datum för din födelse? *Genialiskt*

Du visar verkligen vem du är & vad du vill ha! I like!
2007-10-09

  isabel louise
nä vem vill ha en död köttbit...anar man en don juan där bakom mån tro?!
2007-10-04

  Tildus
Jag gillar eldens hetta och galenskap...
Hade det varit en kontaktannons hade jag älskat dig på en gång ;-)

Härlig text med stor frimodighet...Ärligt i allt givande!
2007-10-02

  Maria Zena Viklund
vackert, skarpt, en don juan? eller bara en man att älska?
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy