Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en fin man


Farbror Åke

Jag sitter på verkstadtrappan
och väntar på farbror Åke.
Han kommer på cykel varje morgon
Nu, kommer han, mina ögon strålar
Åkes cykel glider in
Han tar mig i sin famn,
han stryker min kind
Och jag blir varm och lycklig,
och springer glad iväg,
sjungande, hoppande, varm i min själ...




Övriga genrer av marie persson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 07:54



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
fin stund med farbror Åke
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson