Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onödigt arbete?

jag tänker solsken

jag tänker ljus

jag dansar mot en blå himmel

jag leker i grönskan

 

jag känner bara :

glädje, lycka, kärlek och annat som är fint

jag visar bara:

leenden, intresse och fantasi

jag undviker:

sorgilskahattårarångestochalltdetdär

jag..

 

 

 

hur kan allt ändå, bara vara svart?




Fri vers av illvette
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-10-02 17:55



Bookmark and Share


  To
Vacker upplägg och skyst val av färger.

\"Jag känner bara glädje, lycka, kärlek och annat som är fint. (Låter härligt) \"Hur kan allt ändå vara svart?\" Rädsla? hmm???
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

illvette