Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får mig att le

Solsken
Fågelkvitter
Min mormors skratt
Handskrivna brev
Ett leende bara sådär

Kramar
Färgpennor
En låt på radion
När vågorna dras tillbaka i havet
Ett hej

Kanelbullar
Krukväxter
Självlockigt hår
Min akvariefisks simmande
En blick

En kopp grönt te med houng
En promenad som gör mina kinder röda
En person som möter mig när jag kommer
En tystnad som inte är det minsta stel

Du.

Får mig att le




Fri vers av Tazara
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 19:24



Bookmark and Share


  Freeman
Kan inte sluta le efter att ha läst din underbara dikt!

En som ska läsas när allting känns grått och trist...för att bli påmind om allt det finaste i livet, tack för underbar läsning!
2007-10-23

  RADIOANSIKTE
åhh vad fin den var. Speciellt det där med ett leende bara sådär. Och slutet. när du bara skrive ett litet \"du\".
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Tazara