Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gråtit mer för dig än för Alexandra

Jag var endast klädd
i svart spets
när jag sprack upp
inför dig igår.

 

Och den där
uppspruckningen
har
skett så många gånger att jag inte längre
kan hålla
räkningen.

 

 

Vi kan
historian.

 

 


Du älskar bort
mitt tvivel.

 


(Det tvivel jag
nästan känt konstant
i 28 veckor.)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka