Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fäst en tagg vid mitt hjärta

Du har fäst en tagg vid mitt hjärta ,du förgyllde dina oäkta ord och fick dem att låta så innerligt äkta ,men allt var bara en chimär .

Jag trodde på vart ord du sade ,jag trodde du var den jag alltid kunde älska ,jag trodde så oändligt på dina ord. Men du visste vad du gjorde ,du vägde dina ord på en våg av platina ,du visste hur man spelar sina kort ,jag lärde mig att dansa lögnens vals allt för många gånger med dig

Du har fäst en tagg vid mitt hjärta ,dina rosor du gav mig var aldrig rosor av kärlek ,de var rosor som lämnade spår. Om någon hade satt sanningens spegel framför dig hade den spruckit liksom om den fallit ner ,dina lögner hade krasat den i smulor.

Dina ord var falskare än vatten ,dina känslor lika äkta som kattguld ,ditt hjärta var hårt som sten, du sade de där orden jag ville höra ,du fick mig att tro dina lögner ,du sade att du älskade mig ,men jag undrar älskar du ens dig själv?

Efter en simtur i lögnernas hav ,drunknade jag nästan i dina ord ,trodde på dem mer än något annat ,men nu har jag lärt mig se klart ,du har lämnat en tagg vid mitt hjärta ,du trodde på din egen lögn när du sade att du älskade mig ,men jag undrar älskar du ens dig själv?

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~