Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lampskärm

 

Du äger

konsten

rotar

i min mörka vrå

 

du vet

hur att tända ljuset

att härligt

kyssa

glödlampan

 

 

abrupt

du krossar glaset

mot marken

för att nå

 

tär 

sliter sönder

mig

min kopparsjäl




Fri vers av LadyFool
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 01:23



Bookmark and Share


    prana
bravo med andra ord.
2007-11-24

    prana
du skriver väldigt emotionellt
vacker stämning
för att sedan vända
och få det som gör ondast
att kännas.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool