Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En inverkan jag vill förminska

Här sitter jag och
hör hur alla skriker utan
att ta till mig vad.


Terrorister och gätter har
ingen inverkan på mig.
Jag är ledsen men Lucia är försenad
och du sviker mig jämt.

 

KOM INTE HIT.
(Jo, pussa mitt hår.)

KOM INTE HIT.
(Jo, kom och stör mig.)

 

 

Fast bry dig inte om
mig jag kan snurra
bort min smärta
och tycka synd om mig
själv vid speglarna
i hemlighetsrummet ju.

 


Du har en inverkan
på mig.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-10-31 23:48



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
BRA!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka