Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stavar som en pingvin


canadien

Take me now when you have the chance
Ask me out, it takes 2 to dance

Give me a note, with words only three
Wisper in my ear how we are meant to be

Wake me in the morning with a kiss on my lips
Let me into your heart, let me feel how it clips

Lay a hand on my shoulder and touch my hair
Look me in my eyes without to stare

Give me a flower, a bloodred rose
Tell me I’m qute and drag your finger down my nose

Be there when I need you, let me cry against your shoulder
Respect my wants and needs, I don’t like the way you hold her

Take me as I am, let me know I’m unik
If love is to talk, teach me how to speak




Fri vers av Canadien
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-04-23 15:25



Bookmark and Share


    Elin E
Stavningen kanske kunde vara bättre men det tänker man inte på.Rytm,språk och känsla är riktigt bra.Levande och fint skriven dikt.nästan en femma.Rimmen märks knappt och det är bra.Som en låttext nästan.Fint skrivet!
2005-05-08

  Fredrik82
Bravo !

En dikt helt i min smak, otroligt vacker *rörd*
2005-04-27

  Kajsa missanpassad
Någon kan lära dig hur man talar men det är du som måste säga orden. Snyggt författat! :)
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien