Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanka (japansk dikt, med formen 5-7-5-7-7)


En stilla önskan

Håll min kalla hand,
dela med dig av värmen.
en död mans önskan.

Den sörjande snyftar tungt
en inhyrd sorg, vid fel grav.




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 495 gånger
Publicerad 2005-04-23 15:53



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
föstår den inte riktigt...men...
2005-04-24

  swimsus@gmail.com
är inte så inne på dessa begrepp med haiku o tanka. Men är förstådd med att denna text är bra. stackars döing..
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth