Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är flera år sedan Alexandra gick bort ,och det är några månader sen Ryan gick bort..men fortfarande saknar jag de ...




Gråtande skrivande fingrar

  

 

 



Min systerson såg Alexandras kort
på mitt skrivbord
gick in tyst och långsamt mot bilden
då undrade jag varför går han så tyst
då svarade han
så att trampet av mina fötter ska inte störa henne i himlen

Min syster son kom fram till mig med färglåda
och frågade mig om jag kan rita en fågel för honom
och jag ritade..

Sedan hämtade han Alexandras bild
som låg på mitt skrivbord
och frågade mig att skriva en dikt om henne
ett tår rann från mina ögon
min systerson torkade varsamt bort den
men det är ett tår morbror,inte en dikt!
sade han förvånad

Och jag berättade för honom
när du växer upp
du skall upptäcka
att uttryck och tårar är tvillingar
och att kärleken är bara en tår
som kan
gråtas av skrivande fingrar

sedan gav han mig ett vit papper
och bad mig rita
en bild av Alexandra
målarpensel skakade i mina händer
och
jag föll i tårar

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-06 20:28



Bookmark and Share


  Anna*
Ahhh, så starkt skrivet, smärtsamt, tårfyllt ... Berör!
2010-10-07

  sachie
Tack. Sorg och tröst går hand i hand tillsammans med ärligheten i ett barn....
2010-09-08

  PPQ
jag följer dig och ditt skrivande med spänning du är och förblir en mästare
2010-09-07

  Suzy med punkterna
När sorgen lamslår...det här är så starkt skrivet att det gör ont
2010-09-07

  peter markurth
välskriven
2010-09-07

  Lasseman VIP
Wow! Issac.. du kan då beröra så det smittar av som tvilling även i mina tår kanaler.. tack för att du delar med dig min vän.. Lasse
2010-09-07

  aol
bra skriftat vännen
2010-09-07

    solomio
att uttryck och tårar är tvillingar
och att kärleken är bara en tår
som kan
gråtas av skrivande fingrar
Tänk om vi alla kunde ta med oss dina ord när sorgen tränger på oss.du skriver väldigt fint och berörande om sorg och minnen.Bokmärker !
2010-09-07

  sulimaa
Så berörande om livets svårigheter och stora sorg ...
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m