Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytligt



hennes största organ
är skrynkligt

konstigt nog
kämpar hon för att bli slät














Övriga genrer av alfa VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-04 12:44



Bookmark and Share


  sister mary
Ja, och hon föder en hel industri :)
Fast jag längtade efter skrattrynkor när jag var liten, det var det vackraste jag visste. Nu också!
2007-10-09

  Markattan
En liten pärla
som i sitt lilla format
säger så mycket.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén