Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanelbullens dag!


Kanelbullen


Låt mig väl smaka

de kära små snäckorna

- socker och kanel




Bunden vers (Haiku) av Aurora Borealis
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 15:23



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Söt!
2007-10-05

  anita VIP
Underbar dikt.
2007-10-04

    eva m h
Kom hem till mig och smaka!
Degen står på jäsning! :-)
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis