Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar förut

Du vet igår? Du vet förut?
Då min lycka aldrig tog slut?
Jag saknar det.
Jo, jag vet.
Det är omöjligt att backa tiden, men om..

Allt skulle ha varit annorlunda,
jag behöver bara blunda..
Bara blunda för att kunna föreställa mig det.
Jo, jag vet.
Det är omöjligt...

Jag saknar förut,
då min lycka aldrig tog slut..
<3




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 15:44



Bookmark and Share


  RutigKjol
Naw vilken fin älsklingsAgga.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum