Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
whatever, jag har aldrig sagt att jag är bra på engelska. .-.


carpe diem.

Voices,
cold and
forgotten.

Still you
can hear
them whisper,
carpe diem.

Faces,
white and
dead.

Still you
can see
them breathing,
carpe diem.

Dreams,
silent and
thrown away.

Still you can
remember them,
seize the day.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-10 14:10



Bookmark and Share


  Uppe bland molnen
Tjusigt! Det engelska språket är så otroligt vackert <3 Du hanterade det med bravur :')
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum