Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min död.

Skrivmaskinens
tröga tangenter
trycks ner av
gamla utslitna fingrar.

Chokladbruna ögon
stirrar ner i en
kaffe lattes mörka
efterlängtade djup.

Minnen flyger som
fjärilar igenom ett
huvud fyllt med
bleknande färger.

Ett sista leende,
en sista rad
blir skriven;
du smaksatte mitt liv med...

En mening som aldrig blev avslutad,
honung




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 406 gånger
Publicerad 2008-12-19 19:58



Bookmark and Share


  Uppe bland molnen
Gah. Det var så länge sen jag läste dina dikter och det frusterar mig, du skriver så fint.
Det enda jag stör mig på med den här dikten är "med.." näst längst ned, jag tror att det skulle bli mer flyt utan det :>

Älskade det här stycket:
"Minnen flyger som
fjärilar igenom ett
huvud fyllt med
bleknande färger."

SÅ otroligt vackert <3
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum