Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag inbillar mig väl mitt liv också.


förlåt, skulle du kunna svara på en liten fråga?

Jag snurrar runt
i ändlösa cirklar
och jag låter mig
tro att allt är fel.

Världen ska väl
inte snurra så
här snabbt?


Jag blinkar bort
mina tårar, som
egentligen bara
är salt regn.

Ska jag verkligen
må så här
dålig?

Jag försöker hindra
ett leende att pryda
mina läppar, likt en
färgglad regnbåge.

Varför är jag
så ledsen hela
tiden, varför?


Jag ändrar
inställningarna
på kameran och tar
ett kort i svart-vitt.

Varför är jag så
grå hela tiden,
var är mina färger?


Kan man inbilla sig sorg,
som sedan tar över ens själ?
Kan man inbilla sig kärlek,
som förstör en med saknad?




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 404 gånger
Publicerad 2009-01-06 21:03



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Det där med om man kan inbilla sig kärlek har jag också funderat mkt över senaste dagarna faktiskt. Jag vet inte vad svaret blir, men har kommit fram till att inbillad kärlek är bättre än ingen kärlek ungefär. *funderar*
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum