Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inget mer att säga.


sockret är borta, jag har bara sötningsmedlet kvar.

Ani't No Sunshine är
min drog för tillfället
och mitt falska skratt
är som sötningsmedlet.
Men med dig smakade
mitt liv socker, älskling.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 421 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum