Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner för livet?<3

Vad som än,
kommer sen,
så är du alltid min vän.
Du är den bästa jag känner,
vi kommer alltid vara vänner.
I all evighet,
det är ngt jag vet.

Vad som än händer sen,
så är ju du min vän.
Inget händer oss,
för vi kan slåss,
vi överlever tillsammans.

Du har andra vänner,
som du bättre känner,
men glöm aldrig mig,
jag finns här för dig.

RutigKjol<3




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 15:47



Bookmark and Share


  RutigKjol
MIN ÄNGEL MED GRÖNA VINGAR, DU ÄR SÅ HIMLA GULLIG. Jag älskar dom sista två raderna, de var helt klockrena, som att de sammanfattade hela dikten. Du anar inte hur glad jag är över att ha dig, och hoppas att du vet att jag alltid finns här för dig också. Jag älskar dig.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum