Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du inte fanns..

Om du inte fanns,
vad skulle jag gjort?

Om du inte fanns,
hur skulle mitt liv se ut?

Om du inte fanns,
skulle jag vara samma person?

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort,
mitt liv skulle sett annorlunda ut,
jag skulle inte va den jag är,
utan ngn annan.

För jag skulle inte finnas om du inte fanns,
jag skulle inte varit någonstans.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-10-04 19:16



Bookmark and Share


  RutigKjol
Jag gillar den här, den låter lite fundersam, lite lurig på nåt vis :D jättesöt iallafall, jag älskar den sista raden.
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum