Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunger för en stjärna

tiden är så flyktig den kan aldrig annat bli
planer för i morgon eller ljuvlig nostalgi
tynger våra sinnen
fyller våra minnen
tillfällena går oss förbi

men jag sjunger för en stjärna
sitter här i mörkret
och sjunger för en stjärna
och låtsas att den blinkar mot mej
genom rymden
den jag ville ge min visa
är redan borta med nån annan
du hajar vad jag menar
tillfällena går mej förbi

blinka lilla stjärna högt där uppe i det blå
ljusår efter ljusår från den jord jag trampar på
avstånden är stora
här i universum,
större än jag nånsin kan förstå

men jag sjunger för en stjärna
sitter här på jorden
och sjunger för en stjärna
och låtsas att den blinkar mot mej
genom rymden
men när dess strålar når mitt öga
har flera tusen år passerat
du hajar vad jag menar
tillfällena går mej förbi









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-04-23 23:49



Bookmark and Share


  kanelen
Ja, vissa tillfällen kan man inte ens gripa i flykten....

Här följer jag lätt dina tankevindlingar.
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP