Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en rulle med silvertejp

 

genomtänkta tankar

fräter sönder mina tänder

mitt leende växer sig falskt

om jag måste tiga inför dig

 

jag vill säga förlåt

men jag kan inte..

 

jag vill säga så mycket

jag vill säga så mycket

 

mina ord har nog sårat dig

precis som dina sårat mig

 

ett sönderälskat hjärta

hoppar ur mitt bröst

borde låta tiden ha sin gång

ge dig chansen att andas

 

jag vill säga förlåt

men jag kan inte..

 

jag vill säga så mycket

jag vill säga så mycket

 

istället ska jag bara

vara tyst




Fri vers av LadyFool
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-04 22:58



Bookmark and Share


  issac.a.m
jag vill säga så mycket med tysnaden..för tysnaden är mer smärtsam än....
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
så vackra ord!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool