Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det verkligen du ? Du e som nån jag sett i Aftonbladet ?


Verklighetsfrämmande sajberberoendeframkallning utan vätska

en stilla rekognisering av ett nyvaket liv ?

saknad, törst, längtan & en o annan pokergiv

 

fick du två par ? eller fick du kåk

Det vete faan, för I haven´t

got a clue.

 

Jag fick en stunds gemenskap.

 

Såg du tjejen hon kollade på mig ?

vem då ?

hon därborta vid baren, den blonda.

Är du säker ?

Var det verkligen på dig ?

Jaja, hon e p-vakt

Jag kallade henne

pissråtta för att

hon tog betalt

utan tjänst utförd.

 

Bekräftad igen !!

 

Betala ditt svin !

ställ dig längst

bak i kön !

du e för full !

annars åker du ut !

sa en hormonstinn dörrvakt, med

nappen kvar i mun.

 

Bedragen, lemlästad

så går vi sanningens vägar.

 

Datorstyrd, programenligt

sönderhackad vardag.

 

Sorry, jag ska hem

och injicera en MS-DOS

eller Adobe... trip

Kanske nån vill ha en

java ?  på nätet ?

för jag fick inte

vara kvar...

IRL

 

själsligt uttömd...

 

Vänner på bild och bokstav

utan känsla...

 

Var faan ställde jag vinet ?




Övriga genrer av fillatelli
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 23:16



Bookmark and Share


  Helene Månsson
den här gillar jag jättemycket. Rubriken säger allt! Bokmärkes. /Helene
2007-10-05

  Lyckohäxan Enediel
Lite förvirrande...desperat...men en bisarr humorunderton...
Jag gillar den :)
2007-10-05

  Antropofagen
Feel again me, yo.
byt \"eller\" mot \"av\" i programvarutext?
2007-10-04

  Catrin
Livet är hårt och hittar man inte vinet är det rent åt helvete. Knaskonstig text som ändå gillas!!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli